Brugge Tapas Catering.
Bekijk de buffetten of Vraag een offerte aan. Traiteur aan huis in Brugge. U hoeft niet de deur uit om te genieten van verse tapasgerechten. In plaats van een restaurant bij u in de buurt te bezoeken, leveren wij als traiteur ook bij u thuis of op kantoor. Verse wafels kopen

Home t Saffraantje.
Traiteur t Saffraantje, uw culinaire partner. Wij verzorgen uw feestelijkheden en evenementen tot in de Puntjes, zowel voor particulieren als voor bedrijven, verenigingen. Afhaalgerechten thuisbezorging behoort tot de mogelijkheden. Traiteurdienst of home cooking, belegde broodjes, fingerfoods, recepties, paëlla, barbecue, grill of tapa’s, een buffet of walking diner.

la fiesta!
Wij bereiden bij u thuis en op andere locaties paella, tapas of onze Spaanse barbecue. La Fiesta is de traiteur bij uitstek voor uw Spaans feest. La Fiesta komt bij u ter plaatse in heel Belgie en Nederland vanaf 35 volbetalende personen.

Kwaliteitsslagerij Traiteur Van Den Berghe in Sint-Andries.
De opening van Kwaliteitsslagerij” Traiteur Van Den Berghe” was een zoveelste hoogtepunt na eerdere successen op werkvlak. Geert studeerde af als slager-traiteur in Ter Groene Poorte. Hij wist reeds heel vroeg dat hij ook zelf een winkel zou openen. Na vele jaren ervaring opdoen bij hoeveslagerij, keurslager, topslagers en kwaliteitsslagers opende Geert in 2009 zijn marktkraam De” hoevekar. Met markten in Heist, Brugge, Wenduine, Zeebrugge en de toenmalige markt op Ten Briele leerde hij het reilen en zeilen als zelfstandige slager.

Ds Deldycke Traiteurs Kookeet.
Ds Deldycke Traiteurs. Den gouden karpel. Restaurant Patrick devos. Patisserie Servaas Van Mullem. Kok au Vin. Hof Van Cleve. Zaterdag 26 September 2015. Zondag 27 September 2015. Maandag 28 September 2015. Van 11u tot 21u. Griet De Prest Brugge Plus vzw Lange Vesting 112, 8200 Brugge.

Taverlani catering.
dagelijkse kost aan huis. Eerlijk, puur en helemaal volgens je smaak. Als traiteur staat Taverlani voor catering met meer dan 40 jaar ervaring. Vol traditie, passie en culinaire dromen. Samen met jou maken we van je feest een gastronomisch genot.

Kok aan huis Sijsele Brugge Traiteur-Catering Workshops.
Het restaurant bij U thuis. Kok aan huis Patrick De Groote, voor een intiem etentje voor kleine gezelschappen bij U thuis, zakelijk of privé, een topetentje van het hoogste niveau, met een persoonlijke touch, een culinaire beleving aan huis, gastronomisch dineren op maat.

Traiteur en catering Biebauw Bart.
Webdesign by Ntriga.Agency. Traiteur voor bedrijf en particulier. Voor bedrijven bedrijfsfeesten. Bart Biebauw Catering heeft gaandeweg steeds meer naam en faam gemaakt in de wereld van de bedrijfsfeesten. Via mond-en-mondreclame werden de bedrijfsaanvragen steeds groter en frequenter, zodat dit vandaag een stevige poot is van het bedrijf.

Traiteurdienst traiteur Restaurant Siphon Brugge.
Wie zin heeft thuis van onze gerechten te smullen, kan dit via reservatie bij onze traiteurdienst op het nummer 050-63.09.35 of via mail info@siphon.be. OOK afhaling op zaterdag en zondagmorgen NA reservatie ten laatste op vrijdagmorgen telefonisch niet bereikbaar op zaterdag en zondag.