De Walvis Vishandel traiteur in Leuven.
In de kijker. De Walvis zal uitzonderlijk gesloten zijn van. 4 maart 2019. 10 maart 2019. de hele krokus vakantie. di-vr: 9u30-18u00 / za: 10u00 17u45 / Zon en feestdagen GESLOTEN. Mechelsestraat 23, 3000 Leuven 016 23 25 18 de.walvis.leuven@gmail.com Facebook. Verse wafels kopen

Welcome to Traiteur Kapucijn Traiteur Kapucijn.
Na huize Selifet en Long is het nu de beurt aan Traiteur Kapucijn om dit handelsmerk verder te zetten. U kan nog steeds bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van wild en gevogelte, maar hiernaast hebben we ook een zeer uitgebreid aanbod aan traiteurgerechten.

Traiteur.
kok aan huis. Met de nodige ervaring maken we van uw feest zowel zakelijk als privé een waar festijn. Een viergangendiner bij u thuis, een walking diner of verrassende broodjes voor bij de vergadering, voor traiteur Kokoon is niets te gek.

Traiteur Spaas Welkom.Home Vishandel Traiteur Vanzegbroeck.
Het” is mijn vader aan wie we het recept voor onze populaire garnaalkroketten te danken hebben.” Catering aan huis. Onze traiteurdiensten zijn steeds op maat. Onze traiteurdiensten zijn steeds op maat. Onze traiteurdiensten zijn steeds op maat. Onze traiteurdiensten zijn steeds op maat. Vishandel Traiteur Vanzegbroeck.

bb leuven bb leuven traiteur leuven.
U kan nog steeds bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van wild en gevogelte, maar hiernaast hebben we ook een zeer uitgebreid aanbod aan traiteurgerechten. Catering Traiteur Salons Georges Traiteur Leuven. Salons Georges Hogeschoolplein 15 3000 Leuven Tel: 016 23 75 75.

Thaise traiteur Leuven Haasrode Heverlee Bierbeek.
Thaise traiteur Leuven Haasrode. Feestje aan huis? Maak gebruik van onze traiteurdienst. Wees origineel en gooi het eens over een andere boeg! Wat dacht u van een Thais buffet of heerlijk diner aan huis, ter plaatse bereid en geserveerd door onze Thaise kok.

Catering op evenementen Foodstories Foodstories.
We gaan samen met u op zoek naar de perfecte menu voor uw evenement. Als traiteur staat bij ons de pure keuken op de eerste plaats. Dankzij een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van leveranciers en een even sterk team van gepassioneerde koks levert Foodstories steeds een hoog kwalitatief eindproduct voor uw evenement.

Sluis 23, no-nonsense catering.
Catering Sluis 23.: Traiteur voor groepen! Sluis 23 is een no-nonsense afhaaltraiteur voor groepen vanaf 8 tot maximum 30 personen. Na 5 jaar sluit de eetkamer, maar gaan we verder met catering. Cateringformule à la carte. Bij Sluis 23 kan je terecht voor je kleine of middelgrote feestjes indien je zelf geen zin hebt om te koken.