DE NIEUWE LEKKERBEK
Reeds meer dan 35 jaar baat de familie Debrandere Restaurant-Tearoom De Lekkerbek uit. Dagdagelijks staat ons team voor u klaar om u te verwennen met tal van heerlijke gerechten waarbij kwaliteit en prijs voorop staan. Dankzij onze grote parking en tal van accommodaties (terras en speeltuin) is De Nieuwe Lekkerbek ook geschikt voor al uw feesten.Topper van de maand. Hieronder vindt u een overzicht van de dagmenu’s’ die bij ons te verkrijgen zijn. Dagmenu’s’ van 02/04/2019 t.e.m. 06/04/2019 van 11u30 tot 14u. Dagschotel met soep 12.9. Dagschotel zonder soep 10.9. Rundshamburgers met pepersaus, sla en frietjes.

Dagmaaltijden aan huis OnivO Traiteur.
Wij werken steeds met verse producten die op traditionele manier worden bereid. Behalve onze dagelijks variërende menu heeft U ook steeds keuze uit 3 vervangmenu’s. U kiest dagelijks wat U wil, een volledig menu of enkel een hoofdmaaltijd  Ook kunt u zelf een suggestie aan de chef voorstellen, en dan proberen wij deze inplannen in ons menu. U bent ook niet verplicht om voor een lange termijn te nemen.  Vele mensen doen op ons beroep als ze het zelf niet meer kunnen of mogen na een operatie. Of als U het zakelijk wat te druk heeft, maar toch een gezonde maaltijd op tafel wil toveren. Dan zijn wij er voor U, op de dagen dat het U past. U kan bijvoorbeeld een koelbox aan de deur zetten, waar wij uw maaltijden in zetten. Of U kan ze komen ophalen uit onze Dropbox aan onze zaak. Wij leveren aan particulieren, verenigingen, scholen, rusthuizen, service flats, bedrijven. Eveneens kunnen wij U voorzien van brood en beleg en andere dagdagelijkse benodigdheden. Indien gewenst houden wij rekening met Lactose en Diabetes

Maaltijden levering aan huis Oost-vlaanderen goudengids.be.
Traiteur Van Impe. 9300 Aalst Regelsbruggestraat 62. Maaltijden Levering aan huis, Traiteurs, Dagschotels, Hapjes, Dagschotel, Maaltijden aan huis, Pizza’s, Restaurant, Restaurants, Resto, Uit Eten Drinken, Buffet, Schoolmaaltijden. Fresh@Home / Vande Walle Thiery. Beoordeel dit bedrijf. 8700 Aarsele Tielt Oude Gentweg 21.

Levering van maaltijden aan huis, Levering van soep aan bedrijven: Traiteur Gevers.
Hét adres om een heerlijke maaltijd of soep te bestellen, dagvers en bereid op ambachtelijke wijze. Wij bezorgen deze zowel bij u thuis als op het bedrijf. Bekijk maaltijdservice Bekijk soepservice. Download onze maandmenu! Klik hier voor maaltijdmenu. Klik hier voor soepmenu. Klik hier voor productinformatie. Pas de lettergrootte aan.

Maaltijden.
Het OCMW beschikt wel over een lijst met alle diensten die warme maaltijden aan huis leveren. Om deze lijst te raadplegen klik hier application/pdf, 14.6 kB, info. Realisatie: Schaubroeck NV 2008. OCMW Moorslede, Marktplaats 18a, 8890 Moorslede Tel: 051 57 60 70 Fax: 051 78 00 05.

Sociale dienst Dienstencentrum OCMW Destelbergen.
Verdere inlichtingen: Sociale dienst DC of Secretariaat OCMW Destelbergen op 09/230.08.99. Maaltijden aan huis. Wanneer je het moeilijker krijgt omwille van ziekte, invaliditeit of ouderdom om zelf te koken, kan je beroep doen op de dienst warme maaltijden aan huis.

Traiteurdienst aan huis restaurant Borrenhof Schendelbeke.
Traiteurdienst aan huis. Wij leveren uw middagmaal aan huis! Dagschotel zonder soep 700., Dagschotel met soep 800., Bestellingen kunnen iedere dag doorgebeld worden van 8u00 tot 09u00 op volgend nummer.: 054 /41 04 08. Bij sneeuw of ijzel: GEEN levering van dagschotels!

Maaltijden aan huis Zwevegem.
an kun je bij ons terecht voor maaltijden aan huis. De maaltijden bestaan uit soep en een hoofdgerecht. De maaltijd wordt koud geleverd, en moet opgewarmd worden in een microgolfoven. Als je om gezondheidsredenen een dieet volgt, kunnen wij dieetmaaltijden leveren.

Warme maaltijden Welzijnshuis Waregem Waregem.
Het voorkeurstarief is voor mensen die recht hebben op de verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds. Het sociaal tarief is voor mensen met IGO, Hulp aan bejaarden, inkomensvervangende uitkering voor personen met een beperking of leefloon. Je vindt hier een handig doorverwijsdocument.

Maaltijden aan huis Londerzeel.
Als je een maaltijd wil op zaterdag en/of zondag, moet de aanvraag ten laatste op maandag vóór 12 uur gebeuren. Reglement: maaltijden aan huis pdf. Vastgesteld / aangepast door de OCMW-raad op 16 december 2013, 18 december 2014, 25 juni 2015, 24 september 2015 en 25 februari 2016.verse wafels kopen